Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо се присмя на колегите си в Арсенал заради Сеск Фабрегас. Испанският национал пристигна на "Стамфрод Бридж" от Барселона за 27 милиона паунда, като португалецът го убедил "само за 20 минути".

„Говорих с него 20 минути. Мисля, че той наистина искаше да дойде при нас. Както знаете Арсенал имаше опция да е намеси, но мисля, че той нямаше желание. Мисля, че той гледаше предимно в нашата посока, така че за мен беше лесна работа да го привлека“, заяви в типичния си стил Жозе Моуриньо.

Според информациите обаче старши треньорът на Арсенал Арсен Венгер не е настоявал за завръщане на Фабрегас, защото е доволен от Месут Йозил, както и останалите си опции за позицията на испанецът.

Португалецът коментира и играча на Арсенал Джка уилшир, който бе уловен от папараци да пуши.

“Милиона хора и в това число деца гледат това, което футболистите правят. Очевидно се съм специалист, но не мисля, че ако футболист изпуши една цигара с приятели през лятото, това ще повлияе на представянето му. Но, когато децата видят това, те си казват, че също могат да го правят“, сподели Моуриньо.