Треньорът на Реал (Мадрид) Жозе Моуриньо продължава словесната си война с Барселона. Специалния закачи звездата на съперника Лионел Меси за бързото възстановяване. Както е известно Меси бе изнесен на носилка в мача с Бенфика, но само няколко дни по-късно се появи на терена и вкара два гола.

"Мисля, че Бензема няма да бъде в състояние да играе утре, защото според мен футболист, който излиза контузен от мач, не може да е възстановен няколко дни по-късно. Понякога обаче се случва. Понякога футболист е вдигнат на ръце и изкаран на носилка, а два дни по-късно е във върхова форма. Моите разбирания са такива, че един футболист трябва да бъде сменен само ако не може да играе повече", сподели Жозе.

"Ще видим кой ще води атаката. Искам да видя в какво състояние са всички. След мача във Виго осъзнах, че Мората може да бъде на пейката, въпреки че е неопитен. Има амбиция и потенциал. Със или без Карим Мората е опция", допълни специалистът.

"Няма да коментирам разговорите ми с отбора. Говоря постоянно с футболистите. Винаги ме съдите за моето публично поведение. Ако ме критикувате, не искайте от мен да говоря много", каза още Моуриньо, който утре ще изведе своите срещу Еспаньол от 20:00 часа на "Сантяго Бернабеу".