Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо вярва, че Феликс Магат ще успее да спаси Фулъм от изпадане. Припомняме, в средата на миналия месец лондонският клуб обяви германеца за "спасител".

Вчера "сините" се наложиха с 3:1 на "Крейвън Котидж" благодарение на хеттрика на Андре Шюрле след почивката. Поражението остави тима на дъното в класирането.

"Мисля, че Магат е точният човек, човекът с голям опит, човекът, който не го е страх от тази сериозна ситуация, защото той винаги се намира в такива. Разполага с много неща, които може да даде на футболистите", обясни португалският спец.

"Мога да си представя, че не е лесно. Трудно е да попадне в даден клуб по средата на сезона. Бих го харесал, ако оцелее и започне новия сезон във Висшата лига. Със сигурност тимът ще се бори за това", обясни Жозе.

Фулъм не е побеждавал от 1 януари, когато се наложиха с 2:1 над Уест Хям. Единият от головете беше на Димитър Бербатов, който в края на същия месец напусна в посока Монако. След този успех "котиджърс" успяха да спечелят едва 2 от 24 възможни точки.

Article.jpg