Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо отказа да коментира съдийството на Майкъл Оливър в мача с Ливърпул (1:0) от 1/2-финала за Купата на Лигата снощи. Португалецът очевидно имаше претенции към арбитъра, въпреки успеха. Моуриньо обаче препочете да замълчи, страхувайки се да не го накажат. "Сините" искаха дузпа за нарушение срещу Диего Коща, каквато не бе отсъдена.

"Ако започна да говоря, хората ще кажат, че пак се оплаквам. Освен това най-вероятно ще бъда наказан от Футболната асоциация. Честно казано, трудно ми е да приема някои решения на съдията. Чудя се, защо той свири по този начин. Най-важното обаче е, че победихме. Феновете бяха фантастични. Точно от това имахме нужда. Сега отиваме на финал на "Уембли", а това значи много. Ще опитаме да спечелим този турнир, както и Премър лийг и Шампионската лига", заяви Моуриньо.

Специалистът също така се изказа ласкаво за мениджъра на съперника Брендън Роджърс. "През второто полувреме и в продълженията ние бяхме по-добрият тим. Ако трябва да съм честен обаче и Ливърпул имаше своите шансове. Те са добър отбор. Поздравления за Брендън Роджърс за това как промени облика на Ливърпул. В началото на сезона те не се движеха в правилната посока, но той бе достатъчно съобразителен, за да промени нещата. Новият Ливърпул е много труден съперник. Доволен съм, че ги отстранихме. Разликата бе голът, който успяхме да отбележим", допълни Жозе Моуриньо.