Треньорът на Интер Жозе Моуриньо отново прояви самоувереност и след победата с 1:0 над ЦСКА (Москва) като гост обяви, че неговият тим може да спечели Шампионската лига.

„Този отбор на Интер може да спечели Шампионската лига. Записахме пет поредни победи и заслужено стигнахме до полуфиналите”, заяви Моуриньо.

„Може да говорите за пълна трансформацията на историята на Интер в този турнир. Този отбор притежава увереност и правилната настройка за постигане на успеха. Може да спечелим трофея, а може и да не успеем, но отсега нататък Интер ще бъде съвсем различен отбор в Европа”, обяви Специалния.

„За мен това ще е четвърто участие на полуфинал. Веднъж спечелих, веднъж загубих след дузпи, а един път отпаднах заради несъществуващ гол. Сега да видим какво ще се случи. В клуба имаме две мечти: да играем на финала и да го спечелим. Тези мечти все още са живи”, разкри португалецът.

„Кой отбор предпочитам за съперник? Ако е Барселона, то ще играем с шампиона на Европа. Ако е Арсенал, за мен е без значение, тъй като това също е силен и мотивиран отбор”, завърши треньорът на Интер./БЛИЦ