Новият мениджър на Челси Жозе Моуриньо продължава да показва завидно самочувствие, въпреки, че се провали анчело ан Реал (Мадрид) през изминалия сезон.

"Това си е мой израз. Когато дойдох в Челси и казах, че съм специален, защото спечелихме Шампионската лига с Порто. За да си шампион, ти трябва много специален талант. Да си Специален ти помага да изразиш качествата си, да бъдеш добре със себе си във всяко едно предизвикателство, което минаваш. Само така може да си успешен и шампион повече от веднъж", каза Моуриньо.

"Не си Специален, когато не печелиш, но аз печеля! Може би, не съм най-добрият треньор на света, но не мисля, че има по-добър треньор от мен. Не бих искал да ме наричат легенда, но имам страхотна история, която е трудно да се сравни. Смятам се за страхотен треньор. Имах много тежки години, но следващите ми ще бъдат най-важните. Не празнувам много титлите, които печеля, защото не искам да имам чувството, че това ще е последната ми титла. Мисля, че това да бъда шампион се получава естествено при мен", завърши португалецът.