Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс съжали, че „червените дяволи” не са спечелили при визитата си на Шахтьор (Донецк) в мач от втория кръг на Група "А" в Шампионската лига, но при равенството 1:1 като добър резултат.

"Защитавахме се добре и вярвах, че няма да допуснем гол. Ван Перси можеше да вкара втори гол и ако го бе направил, щяхме да спечелим. Те изравниха след рикошет. Това бе голям малшанс. В крайна сметка обаче спечелихме точка, а за момента тя не ни дава голямо предимство, но на хартия това е добър резултат в гостуване срещу труден съперник", коментира след мача Мойс.

Шотландският специалист разкри, че Уейн Рууни е отпаднал от групата за мача заради контузия, и в същото време поздрави Райън Гигс за рекордните 145 мача в Шампионската лига.

"Дано контузията на Рууни не е сериозна. Той се сблъска с Дани Уелбек и имаше отток. Иначе постижението на Райън Гигс е фантастично. Още преди мача му казах, че ще го пусна като смяна. Какъв рекорд, какъв играч!", възхитен бе шотландецът.