Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс изрази задоволство от първата си победа начело на "червените дяволи". Английският шампион разби с 5:1 сборен тим от австралийската лига. Освен за контролата, Мойс взе отношение и по започналите "игри" с мениджъра на Челси Жозе Моуриньо, който пожела Уейн Рууни. Според бившия мениджър на Евертън, той няма от какво да се притеснява и се наслаждава на случващото се.

"Това бе специален момент, тъй като постигнах първата си победа като мениджър на Манчестър Юнайтед. Представихме се на ниво, можехме да отбележим и повече голове. Изглеждахме в по-добра форма от първата среща, може би и температурата бе по-добра", коментира шотландецът след двубоя, игран пред повече от 80 хиляди зрители в Сидни.

"Когато си от Глазгоу, се наслаждаваш на такива неща, така че може да продължаваме", каза Мойс по повод заигравката на Моуриньо.

Наследникът на Сър Алекс призна, че развитие по селекцията към момента няма, така че няма нищо ново, което може да бъде споделено с пресата и феновете.