Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс призна превъзходството на градския съперник Сити след разгромната загуба с 1:4 в дербито на „Етихад” през уикенда, но обеща, че „червените дяволи” ще преодолеят този удар и ще подобрят изявите си.

"Не играхме никак добре, те бяха по-добри. Започнаха много по-силно от нас и бяха много по-бързи от нас. Ние обаче ще се подобрим. Има още много до края на сезона. Ще оставим този резултат зад гърба си и ще продължим напред", сподели Мойс пред „Скай Спортс”.

"Определено щеше да е добре за нас да се приберем на полувремето при резултат 0:1. Да допуснем втори гол точно преди почивката промени нещата. Овладяха мача много рано. Изобщо не можахме да се справим с полузащитата им. Поради тази причина те доминираха. Трябваше да сме по-силни, но не бяхме", допълни мениджърът на „червените дяволи”.

"Похвала за момчетата, че се бориха до края, продължиха да работят и вкараха един гол. Уейн Руни се представи изключително. Той определено не заслужаваше да е в губещия отбор. Беше първа класа. Който и мениджър да загуби мача, се опитва да спечели следващия. Нищо не се променя”, завърши 50-годишният шотландски специалист.