Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс продължава да е оптимист, че „червените дяволи” ще се върнат в битката за титлата. Днес Юнайтед, изоставащ на 8 точки от лидерите Ливърпул и Арсенал, гостува на Хъл Сити от 14:45 часа българско време в среща от 18-ия кръг на английската Висша лига.

"Не знам дали във Висшата лига някой може да бъде отписван, но със сигурност всеки може да се върне в битката за титлата. При нас планът е точно такъв. Трябва да се стегнем и да започнем да побеждаваме. Би било хубаво да можем да гледаме три мача напред, но в момента аз мога да мисля само за следващия ни двубой. Трябва да направим всичко възможно да победим, а след това ще гледаме напред”, сподели Мойс преди визитата срещу Хъл Сити.

„В най-добрия случай се надявам в края на януари да бъдем по-близо до лидерите в класирането в сравнение със сега. Ако това се случи, ще можем да върнем напрежението върху останалите отбори в челото. В момента не мога да мисля за това какво правят останалите отбори. За мен е важно единствено Юнайтед да побеждава. Мисля, че имаме достатъчно силен състав, за да направим точно това”, допълни шотландският специалист.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА