Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс разкри, че възпитаниците му играят по-добре с всеки изминал мач. Шотландският специалист пресметна, че „червените дяволи” се нуждаят от 10 точки, за да преодолеят групата си в Шампионската лига. Той гледа с респект на Реал Сосиедад преди гостуването на „червените дяволи” в Сан Себастиан тази вечер. Двубоят от група „А” започва в 21:45 часа българско време.

„Мисля, че започнахме да играем по-добре и постигнахме няколко позитивни резултата. Не можем да считаме нищо за сигурно, защото са ни необходими най-малко 10 точки, за да продължим напред. Уважавам отбора на Реал Сосиедад, но нашата цел е да задържим своята позиция в групата. Мисля, че опитните ни състезатели доказаха, че са свикнали да играят в Шампионската лига и това си личи в мачовете. Надявам се да продължаваме в същия дух”, коментира Мойс на пресконференцията преди мача.

„Напоследък нямаме много контузии и мога да кажа, че в това отношение бяхме облагодетелствани, но в последния си мач трима получиха травми още преди почивката”, допълни шотландецът.