За 49 сезона на Лига Европа всичко на всичко два пъти (през 1972-а и 2019-а) финалът е бил изцяло английски. Премиършип е единственото първенство с двама придставители във финалната четворка този сезон и чисто теоретично Манчестър Юнайтед срещу Арсенал е много вероятен сблъсък за трофея. Със сигурност обаче Рома и, особено Виляреал, имат други идеи и в четвъртък ще могат да изложат аргументите си в първите полуфинални срещи.

Всички предложения на WINBET за първите срещи от полуфиналите на Лига Европа ще намерите в платформата winbet.bg -- > секция Спорт.

Виляреал – Арсенал: Емери готов за отмъщение есрещу яловата атака на Арсенал

В четвъртък се навършват 517 дни откакто Унай Емери бе уволнен като мениджър на Арсенал. За това време наследникът му Микел Артета така и не впечатли с резултати. Лондончани се влачат в средата на класирането в Премиършип и единственият шанс за европейски футбол на есен изглежда е спечелването на Лига Европа. Но точно в момента Арсенал са с огромни проблеми в нападение, след като Обамеянг продължава да се лекува от малария, а Лаказет е с разтежение. При положение, че двамата са отговорни за половината от головете на „топчиите”, липсата им лъсна отчетливо при петъчната загуба от Евертън (0:1). Ако се наложи пак Нкетиа да води нападението, на Арсенал им е спукана работата. И в този случай WINBET ви предлага да помислите върху „Арсенал точен брой голове нула” с коефициент 3.10 и „Виляреал да победи на нула – Да” за 4.00.

Испанският тим е фаворит в четвъртък и шансове му за победа са оценени на 2.55. Но „жълтата подводница” излиза с негативния багаж от две последователни поражения с по 1:2 в Ла Лига (от Алавес и Барселона), след които класирането за европейските турнири следващия сезон започна да става леко проблематично.

Манчестър Юнайтед – Рома: Юнайтед с един допуснат гол от влизането си в Лига Европа

От полуфиналистите в турнира Манчестър Юнайтед единствени не са изправени пред задължението да спечелят купата за да играят в Шампионската лига. „Червените дяволи” може още този уикенд да си подсигурят място в лигата наесен и за тях единствената мотивация ще е да поработят върху обогатяване на иначе доста постната европейска витрина на „Олд Трафорд”. Откакто се присъединиха към Лига Европа за този сезон, Юнайтед не просто нямат загуба (4-2-0), те са допуснали един гол в над десет часа игра. Затова и WINBET дава относително скромния за полуфинал в евротурнир коефициент 1.60 за победа на домакините.

Но основанието е ужасната серия на Рома. „Вълците” нямат победа от 11 април, а с една точка от последните си три мача в Серия „А” и загуба от слабака Каляри през уикенда са на път да бламират шансовете си за европейски футбол на есен. Рома са 5-0-1 като гости в турнира този сезон и от загубата от ЦСКА Москва насам биха последователно Брага, Шахтар и Аякс. Но Юнайтед изглеждат висока летва и WINBET предлага коефициент 2.00 за „Победа на Манчестър Юнайтед с хендикап -1”.

И не забравяйте, че за новите играчи в winbet.bg има начален бонус от до 200 лв.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!