Фулъм ще бъде без няколко основни играчи от първия си тим срещу ЦСКА тази вечер. Мениджърът на английския клуб Рой Ходжсън обаче ще може да разчита на възстановените от контузии Дани Мърфи и Боби Замора.

“Андрю Джонсън, Диоманси Камара и Диксън Етуху са основните ни отсъстващи заради контузии, докато Ерик Невланд, Джоната Грийнинг и Пол Кончески са наказани. Освен това Еди Джонсън, Сеол Ки-Хьон и Кагишо Дикгакой са играчи, на които обикновено разчитам, но нямат права за турнира. Така че, имам на разположение само 12-13 играчи от първия отбор, докато останалите са от резервите”, заяви Ходжсън по време на снощната си пресконференция.

“За мача в събота Боби Замора не бе 100% възстановен и се надявахме да е готов за мача в четвъртък. През последните два дни той тренира по два пъти на ден и мога да твърдя, че е напълно готов. Дани Мърфи също ще започне мача и ще играе възможно най-дълго. Добре ще е той да бъде на терена цял мач, но трябва да сме реалисти. Това, от което той се нуждае е игрова практика. Не трябва да очакваме чудеса от него срещу ЦСКА, той не е играл 5-6 седмици”, допълни мениджърът на Фулъм.

Рой Ходжсън обяви, че тимът не е отписал участието си в турнира за Лига Европа и ще се опита да спечели оставащите си два мача. Това ще позволи на Фулъм да има големи шансове за класиране в следващата фаза и според думите на мениджъра му английският тим няма да се откаже да преследва прогрес в следващата фаза./БЛИЦ