ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Воденият от Станимир Стоилов Гьозтепе победи с убедителното 4:1 у дома Юмраниеспор на Страхил Попов в среща от второто ниво на турския футбол. 33-годишният бивш български национал беше цял мач на терена за гостите. 

Гьозтепе излезе напред в резултата още в осмата минута с попадение на Елитон. Бившият защитник на ЦСКА 1948 се разписа след разбъркване. Снажният бранител вкара във втори пореден мач, след като реализира и срещу Коняспор за Купата на Турция преди дни.

След половин час игра отборът на Стоилов отбеляза и второ попадение. След великолепна комбинация между Ахмед Йълдъз и новото попълнение Роман Паскал Лундквист топката стигна до шведа, който от добра позиция не сгреши и покачи на 2:0.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Трето попадение за домакините от Измир падна в 53-ата минута. Доган Ердоган получи топката отляво и навлезе в наказателното поле, след което нанесе удар към близкия ъгъл, топката се удари в крака на Мустафа Есер и влезе в мрежата – автогол и 3:0.

След малко повече от час игра Юмраниеспор върна един гол чрез Угур Каан Йълдъз (3:1), а десет минути след това бе оформено крайното 4:1. Алиу Бадара Траоре намери Кулибали Канацазкус, който от близка дистанция се разписа.

Тимът на Мъри Стоилов се изкачи до второто място във временното класиране в Първа лига с 38 точки. Лидерът Еюпспор е с 45 т.