Треньорът на Анортозис Станимир Стоилов заяви, че контузията на Маркиньос не го притеснява. Както е известно, кипърският тим проявява интерес към бразилеца. Мъри и шефовете на клуба искат да привлекат звездата на “червените” под наем, но от Борисовата градина настояват да го продадат. Анортозис вече обяви, че е готов да плати 50 хиляди евро за наема на футболиста.

“Контузията на Маркиньос не ме притеснява. Това няма да попречи да го привлечем. Въпросът е обаче да намерим общ език с ЦСКА за начина, по който да го вземем”, обяви Мъри на пресконференция преди реванша от Втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу грузинския Гагра. Полузащитникът на “червените” получи контузия и няма да играе в оставащите три контроли на лагера в Холандия.

“Имаме вариант между двама-трима футболисти за евентуални попълнения. Всеки говори за трансфери, но няма още нищо официално. Все пак Станислав Ангелов продължава да е в отбора”, завърши Стоилов. Както е известно, Пелето получи травма и ще отсъства повече от месец от игра. Заради това Стоилов търси спешно ново попълнение в центъра на халфовата линия./БЛИЦ