ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Станимир Стоилов говори след втората си победа начело на турския Гьозтепе - 3:0 над Гиресунспор у дома.

Тимът му излезе на трето място във временното класирането на местната втора дивизия, а българинът обеща, че играчите му ще продължат да радват феновете с изявите си. 

"Това беше много добра и важна победа за нас. Имахме много възможности в мача, но не успяхме да се възползваме от тях, както искахме. Трябва да сме по-концентрирани, особено в завършващата фаза. Ако бяхме постигнали това, щяхме да си решим мача по-рано. Но в същото време се опитахме да направим това и се фокусирахме върху него. Това също беше важно за нас. Опитахме се да играем нашия стил. Опитахме се да играем по-доминиращ, агресивен и динамичен футбол. Променихме това, което искаме. Искаме да продължим по този начин, защото това ни носи успех", заяви Мъри. 

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Ще продължим да работим много здраво. Нито играчите, нито ние мислим, че всичко е наред. В момента се опитваме да създадем собствена доминираща философия за игра. Ще продължим да надграждаме върху това". 

"Също така ще продължим да радваме нашите фенове. Гьозтепе има много фенове и все повече публика започва да идва на мачовете. Винаги ще се опитваме да бъде по-добри за тях", завърши Станимир Стоилов.