ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Воденият от Станимир Стоилов Гьозтепе спечели с 2:1 при гостуването на Сакаряспор в мач от 18-ия кръг на второто ниво в турския футбол - Първа лига. Най-новото попълнение на домакините Здравко Димитров започна на пейката и се включи като резерва в заключителните минути на срещата. Елитон също бе в групата за двубоя. Трансферираният от ЦСКА 1948 в Гьозтепе защитник остана сред резервите на Стоилов за мача.  

Още в 8-ата минута словенецът Давид Тиянич откри резултата в полза на гостите, възползвайки се от асистенция на французина Алиу Траоре.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Играчите на Мъри продължиха да доминират, а след почивката в 78-ата минута резервата Ахмед Йълдъз, който замени Траоре, удвои аванса на Гьозтепе след пас на Кубилай Канацискус. Две минути след това в игра за домакините се появи Здравко Димитров на мястото на Мурат Акпънър, но и той не успя да помогне на съотборниците си да избегнат загубата. Все пак в последните секунди от добавеното време конкоанецът Кабонго Касонго (90+5) оформи крайния резултат в мача.

След успеха си Гьозтепе се изкачи на втората позиция с 35 точки и е на 7 зад лидера Еюпспор. Сакаряспор и Здравко Димитров са четвърти с 32 точки.

САКАРЯСПОР - ГЬОЗТЕПЕ 1:2
0:1 Давид Тиянич (8), 0:2 Ахмед Йълдъз (78)

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!