Голмайсторът на втора кипърска дивизия Дормушали Саидходжа ще бъде извън терените поне две седмици. БЛИЦ разбра, че Муши е изкълчил рамо в последния мач на АЕП (Пафос). Саидходжа отново е бил титуляр за лидера, който надделя с минималното 1:0 при гостуването на Акритас.

Попадението е паднало от дузпа, отсъдена за нарушение срещу Саидходжа. Именно при изработването й Муши е получил сериозната контузия, която ще го извади за известно време извън терените. От началото на сезона във втора кипърска дивизия той има 8 гола, което го прави голмайстор на групата към момента.

Във въпросната среща с Акритас дебют с екипа на АЕП (Пафос) е записал Симеон Ганчев. 21-годишният нападател, известен с прякора Принца, преди дни е подписал договор с клуба на Муши и веднага е започнал да играе. Любопитното е, че двамата българи ще се конкурират в атаката на тима.

Договорът на Ганчев с АЕП (Пафос) е до края на сезона. В кариерата си до момента Принца е играл за Спартак (Варна), на когото е юноша, както и в Светкавица и Сливен.