Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изрази недоволство от определени фенове на отбора в ключовите мачове, решаващи титлата в Англия. В последните двубои на "артилеристите", който в момента са трети в класирането, а през януари дори оглавяваха таблицата, се чуват възгласи срещу играчите, както и такива за оставката на наставника.

Съставът в момента изостава на 11 точки от лидера Лестър, но все още има шансове за титлата във Висшата лига, до края на която остават осем кръга (Лестър е с мач повече).

Французинът все още вярва, че разликата може да бъде наваксана, но разкритикува феновете, че правят още по-трудна задачата пред тима.

"Това, което ме наранява е, че във важен момент от сезона играем в скептична среда. Мисля, че започна при равенството с Тотнъм, където играхме много добре с 10 души. Не мога да разбера защо става така - в момент, когато всички трябва да са зад отбора. Трябва да потушим тази буря", заяви Венгер.

"Критики от медиите - добре. Но е трудно за възприемане, когато идват от страна на нашите фенове. Никога не се оплаквам от критиките, особено когато са насочени срещу мен. Но трябва да накараме феновете да застанат зад нас с представянето си. Трябва да сме сигурни, че ще подкрепят тима докрая на сезона", каза още мениджърът на Арсенал.

 Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!!