Капитанът на националния отбор на Англия и на Тотнъм Хари Кейн стана жертва на дръзки крадци. Посред бял ден апашите са задигнали джипа „Рейндж Роувър“ на футболната звезда. Возилото е оценено на 100 000 паунда, информира „Сън“.

От разгледаните записи от околността полицаите са достигнали до извода, че автоджамбазите са били набелязали скъпия всъдеход, тъй като няколко пъти са минали покрай него в рамките на последния месец.

 Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Крадците са използвали електронно устройство, за да отворят и откраднат колата от адрес в скъпарски квартал в източната част на Лондон. Така Кейн става третият играч на Тотнъм, който става жертва на апаши през последните месеци. Преди него въоръжени престъпници обраха Деле Али и Ян Вертонген.

Кражбата на джипа е станал в края на октомври. Когато установил липсата, 27-годишният нападател е извикал полицията и им е предоставил записи от собствените си охранителни камери, които са заснели момента на кражбата.

Хари Кейн, който очаква да стане баща за трети път, е получил предупреждение от униформените служители, че е изключително малка вероятността джипът да бъде намерен. Причината е, че автоджамбазите явно са изключително опитни и действията им са професионални.