Бившият защитник на Вихрен (Сандански) Габриел Сичеро бе наказан за пет месеца заради нападение над ръководите на противников отбор.
 
27-годишният национал на Венецуела може да получи удължение на санкцията до 10 месеца, ако не успее при опита си за обжалване.
 
Наказанието е наложено заради инцидент по време на мач на Ланс срещу Бастия във френската втора дивизия на 15 ноември (2:2). Сичеро играе за Ланс под наем от Каракас.
 
Венецуелският централен защитник бе изгонен в 89-ата минута. На излизане от терена той блъсна в гърба президента на Бастия Пиер Мари Жероними. След това нападна директора на тима Ален Сеги, събори го на земята и започна да го рита в главата. В резултата на това ръководителят е със счупени нос и челюст и подутина на окото.
 
Сичеро се нахвърлил и на човек от охраната на Бастия. Инцидентът е заснет от камера на стадиона и се очаква записът да бъде показан на цялата общественост, за да бъде засрамен футболистът.
 
Габриел Сичеро бе във Вихрен през сезон 2006/07. Той не записа много мачове за тима от Сандански. След престоя си в България той се завърна във Венецуела, където игра за Депортиво Италия и Каракас. Имаше периоди под наем в Ню Йорк Ред Булс и Нюелс Олд Бойс.