Крилото на Манчестър Юнайтед Луиш Нани даде скандално интервю пред португалската преса. Той открито говори срещу мениджъра си в Юнайтед като думите му бяха цитирани във всички водещи медии в Англия. Нани определя сър Алекс като много труден човек, който не управлява по правилен начин кариерата на португалеца.

"Фъргюсън е много сложен и труден човек. Когато нещата вървят - всичко е наред, но когато се объркат - всичко се прецаква. За броени минути той може да премине от едната крайност до другата - да ти отправи комплимент , след което направо да те разкъса. Дали подобно нещо се е случвало на мен? Да, по дяволите.

Ще каже: "Нани, как успя да пропуснеш това"? Той крещи на всички, никой не може да избяга от това. Гигс и Невил страдат най-много, защото са най-опитни. Мисля, че мениджърът управлява моята кариера неправилно.

До края на първенството има още много мачове, не не ми бе даван шанс в най-важните мачове - срещу Ливърпул, Манчестър Сити, Тотнъм. Това ме прави тъжен. Хората имат големи очаквания към мен и това не е лесно.
 
Ако вкарвам повече голове, ще е по-различно. Мога да изиграя много зрелищен мач, но дори тогава никой не може да ми гарантира, че ще съм в стартовия състав за следващия двубой. Въпреки това, дори и не си помислям да напусна "Олд Трафорд", завърши Нани./ БЛИЦ