Най-скъпият футболист в историята Неймар се завърна в Париж и проведе близо тричасова среща с новия спортен директор ни негов сънародник Леонардо. Напрежението е взело връх по време на разговора и бразилецът не тренира със съотборниците си, а бъдещето му остава неясно, съобщава Mundo Deportivo.

На срещата двамата са обсъдили поведението на Неймар като футболист ПСЖ, действията му спрямо клуба, както и бъдещето му. Леонардо не е дал никакви обещания, въпреки че нападателят настоява да напусне „Парк де Пренс“ и да се върне в Барселона, откъдето парижани го купиха през лятото на 2017 година за рекордните 222 милиона евро.

Спортният директор Леонардо се е скарал на Неймар за интервю, в което бразилецът обявил обрата на Барселона срещу ПСЖ (6:1) преди годни като един от най-великите моменти в кариерата му. Тогава нападателят беше играч на каталунците, а в мача дори вкарва 2 гола и записва асистенция.

Бразилската звезда отказа да се съблече по екип и не мина през задължителните медицински прегледи преди старта на подготовката. Засега не е ясно дали той ще пътува с отбора за азиатското турне.