Напрежение в Реал (Мадрид) дни преди старта на сезона! С това заглавие гръмнаха испанските медии, а основната новина е, че треньорът Зинедин Зидан обмисля да напусне, ако клубът не успее да доведе Пол Погба в Мадрид през това лято.

При завръщането си Зизу се е договорил с Флорентино Перес да бъде направена силна селекция, като най-важният футболист, който е трябвало да се вземе е именно Погба. Към този момент това изглежда почти невъзможно, тъй като английския Манчестър Юнайтед вече не може да привлече негов заместник.

Winbet - на един клик разстояние! (18)

„Липсата на Пол Погба поставя Зидан в положение, в което иска да напусне Реал Мадрид. На предварителните срещи с президента на клуба му е било обещано да бъде привлечен именно Погба през лятото, а това е нещо, което не се случва и отваря още повече пропастта между Зидан и Флорентино Перес. За Зизу, неговият проект с Погба е съвсем различен. Точно това е причината той да се завърне в Реал толкова бързо след миналогодишното му лятно напускане. Сега с това увеличава неимоверно много шанса той да си тръгне от Мадрид”, разкрива испанският журналист Диего Торес пред местни медии.

Реал (Мадрид) стартира своя поход в първенството тази събота с гостуване на Селта Виго.