ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият треньор и футболист на Литекс Лауренциу Регекампф се замеси в грозен скандал. Медиите в Румъния публикуваха видео, на което е заснет конфликт между 47-годишния специалист и съпругата му Анамария Продан, прераснал в насилие.

На първите кадри 49-годишната жена стои пред Регекампф на улицата пред дома си в Снагов и му погазва телефона си. След това опитва да му попречи да си тръгне и той я зашлевява. Продан не остава длъжна и между двамата настава меле, в което победител, естествено, е треньорът. Продан разказа, че е пратила кадрите в полицията. Клипът пък бил сниман от сина й.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

„Който и да го съветва, го прави много лошо. Видеото започва с това, че му показвам колко стотици статии има за нас. Да довършим историята, но той ме псува с ръце зад гърба, горд от себе си. Това, което виждате, е едно човече, което ме удря и после прави изявления, че не ме е удрял. През цялата ни връзка имаше моменти, в които плачех на улицата, на кръстовището, защото не знаех какво да направя, за да спася брака си. Изнудва ме със записи отпреди 3 години, когато го заплаших със снимки на любовницата му. От седмица е в страната, но изобщо не се е обадил на детето да дойде да го види”, оплака се Анамария.

Бившият модел на „Плейбой“, която от дълго време е и футболен мениджър, и бившият румънски национал са в развод, след като той обяви раздялата им през октомври миналата година.

Самият Регекампф отрече да е удрял жена си, въпреки че записите показват друго и полицията е образувала две преписки по случая. 48 часа след случилото се треньорът се появи елегантно облечен в църква в Букурещ за кръщенето на сина си Лиъм, роден преди пет месеца от новата му любов Корина Качюк. След това партито се пренесе в един от ресторантите в румънската столица.

Лауренциw Регекампф игра за Литекс в периода 1998-99. През есента на 2015 г. той се завърна в Ловеч, но в ролята на треньор. В началото на декември същата година изненадващо напусна без предизвестие, а в Румъния обявиха, че веднага застава начело на местния гранд Стяуа. Само два дни преди това под негово ръководство тимът от Ловеч направи 1:1 като гост на Черно море. В момента той е начело на азерския Нефтчи (Баку).

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК