Вече бившият полузащитник на Лудогорец Фабио Ешпиньо на практика е играч на Малага. Според местните издания футболистът ще подпише договор за два сезона в близките часове. Още на 4 юни играчът е минал медицински прегледи и е договорил личните си условия. Единственото, което Ешпиньо чака, е арабският президент на испанския клуб Насер ал Тани, който е в чужбина по бизнесдела.

Затова играчът е пуснат във ваканция до очакването на боса, който би трябвало да дойде в Испания в събота по обяд. През това време Фабио Ешпиньо се ожени, а на сватбата беше бившият му съотборник в Лудогорец Дани Абало. Точно испанецът го похвали пред медиите и призна, че също е имал вариант за Малага, но клубът го е отказал.

"Малага прави много силен трансфер с него, а и той получи страхотна възможност да се докаже. Знам, че има още някакви детайли, за да бъде подписан договорът, но аз му желая успех и дано всичко е наред."

"Колкото до моето бъдеще, аз също имах вариант за Малага. Агентът ми ме предложи, но клубът отказа. Аз все пак се надявам да продължа в друг отбор от Примера или някъде из Сегунда дивисион", сподели Абало.