Илиян Мицански вкара два гола за своя Карлсруе при ремито 3:3 срещу ФСФ Франкфурт в мач от 18-ия кръг на Втора бундеслига.
Българският национал едва за четвърти път от началото на сезона започна мача като титуляр. Куриозното е, че Карлсруе водеше с 3:0, но допусна изравняване.

Мицански откри още в 8-ата минута след грешка в отбраната на Франкфурт. Попадението се получи по комичен начин, след като топката се удари в гърдите на нападателя, а после рикошира в лицето му, за да попадне в мрежата.

В 28-ата минута юношата на Пирин 1922 асистира за гола на Хенингс, а в 32-ата Торес се отчете с трета асистенция като центрира към българина, който без проблеми с глава реализира втория си гол в мача. В радостта след попадението Мицански свали фланелката си и бе декориран с жълт картон. В 70-ата минута нападателят беше сменен от Ван дер Бийзен.

Франкфурт все пак се добра до точката. Разписаха се Зафер Йелен (65, 87) и Едмон Каплани (83-дузпа). Карлсруе е на четвърто място в класирането с 28 точки, колкото има и третият Кайзерслаутерн.