Българският национал Никола Илиев продължава да бележи за младежкия отбор на Интер. Този път 18-годишният нападател се разписа при равенството 1:1 с Ювентус в първенството на Примаверата. И двата гола бяха реализирани от дузпи през второто полувреме.

Първата възможност в мача беше за Ювентус в 22-ата минута, когато Луис Хаса с глава стреля, но топката мина до гредата на вратата на Интер. В 35-ата минута Зуберек и Никола Илиев направиха двойно подаване, като полският нападател се оказа на голова позиция, но стреля неточно.

След почивката положенията не бяха много, но Хаса си спечели сам дузпа в 64-ата минута и я вкара за 1:0. Десет минути преди края на мача появилият се току-що като резерва Еспозито беше повален в наказателното поле и от Никола Илиев беше точен бялата точка за 1:1.

Шест минути по-късно Илиев можеше да се разпише за втори път, но защитникът на Ювентус Скалия подложи тялото си и блокира удара на българина. В заключителните минути на мача родният национал беше заменен.

Никола Илиев вече има 7 гола от началото на сезона във всички турнири – първенство на Италия Примавера и младежката Лига на УЕФА.