Ювентус се класира без проблеми за четвъртфиналите за Купата на Италия. Старата госпожа разгроми втородивизионния Авелино с 3:0 в осминафинал.

Буфон, Пирло, Видал, Погба, Тевес, Йоренте, Киелини, Бардзали и Бонучи получиха почивка, а като резерва за първи път след дълги месеци лечение минути записа един от любимците на „черно-бялата публика – Симоне Пепе.

Домакините рано-рано лишиха сблъсъка от интрига, след като до 35-ата минута водеха вече с 3:0. Още в 7-ата минута откри Себастиан Джовинко - Атомната мравка, в 17-ата Мартин Касерес покачи, след като засече центриране от фаул, а Фабио Куаярела също се разписа с глава и осигури комфортната преднина. После мачът само се доиграваше, като “бианконерите” буквално пожалиха отстъпващия по класа съперник.

Българският футболист Андрей Гълъбинов, който от началото на сезона в Италия прави фурор с екипа на Авелино, се появи на терена в 55-ата минута. Нашият талант смени Кастадо и застана на върха на атаката. Въпреки усилията си Андрей не можа да се разпише.
Юношата на ЦСКА от началото на сезона в Серия "Б" е отбелязал 6 гола и е водещ реализатор на Авелино. Тимът му е на 4-ото място във временното класиране с 28 точки, изоставайки само с 3 от лидера Емполи.

25-годишният български нападател е потомък на спортна фамилия. Дядо му Андрей Гълъбинов е бивш волейболен национал, също както и баща му Асен. Майка му Полина, бивша волейболистка, е дъщеря на Йордан Филипов – легендарен вратар на ЦСКА и националния отбор.