Френският национал Самир Насри обяви, че ще мисли за следваща крачка в кариерата си, след като успее да спечели няколко трофея с Арсенал.

Халфът се представя страхотно с екипа на “топчиите” този сезон и събуди интереса на клубове като Барселона. 23-годишният Насри обаче има договор с “артилеристите” до лятото на 2012 година и не мисли скоро да напуска Лондон.

“Мога само да кажа, че се наслаждавам на престоя си в Лондон и все още имам чувството, че мога да допринеса още много. Една от причините, поради които избрах да играя за Арсенал, е да печеля титли. Не мисля, че ще напусна отбора, преди да съм спечелил поне един трофей”, сподели Насри в интервю за “Sport Magazine”.

“Топчиите” искат да удължат договора на Насри, но ще водят преговори с него за това едва през лятото. “Обещахме си, че ще говорим по тази тема след края на сезона. В момента съм изцяло концентриран към победите на отбора и към това той да стигне максимално далеч в Шампионската лига”, допълва французинът.

Още тази седмица Насри може да спечели първия си трофей с Арсенал, който излиза срещу Бирминагм във финала за Карлинг Къп. /БЛИЦ