ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Скандал се разрази след последния съдийски сигнал на двубоя между Анкарагюджю и Ризеспор от 15-ия кръг на турската Суперлига. Българският национал Мартин Минчев игра цял мач за гостите Чайкур Ризеспор и получи жълт картон, преди да се намеси при бруталните действия накрая.

Бившият голмайстор на ЦСКА Али Соу бе изгонен от домакините, което бе и една от причините президентът им Фарук Коджа да побеснее, нахлувайки на терена след края на срещата. Той нападна съдията Халил Умут Мелер, забивайки юмрук в лицето му. Реферът се строполи на тревата, като най-близо до боса на домакините бе Мартин Минчев, който не успя да го спре да удари в лицето съдията. Мелер се строполи на земята, а минути по-късно камерите показаха, че той е получил сериозен хематом под лявата си скула. Другите съдии и хора от двата отбора се намесиха, за да спрат по-нататъшни прояви на насилие.

Иначе Олимпиу Моруцан даде аванс на Анкарагюджю в 14-ата минута, когато вкара след подаване на Али Каан Гюнерен, но Ризеспор изравни в 7-ата минута на добавеното време, когато се разписа Адолфо Гаич.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

В 50-ата минута бившият голмайстор на ЦСКА Али Соу бе изгонен с втори жълт картон и така остави домакините с човек по-малко на терена. Числовото равенство в двата състава се възстанови в добавеното време на мача, когато отново с втори жълт картон терена напусна Емир Хан Топчу.

След равенството Минчев и компания събраха 22 точки и се изкачиха на 9-ото място, докато Анкарагюджю е 11-и с 18 точки в актива си.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!