Българският национал Станислав Манолев сензационно ще премине от Кубан в Динамо (Москва), информира неофициалният сайт на гранда от руската столица fcdin.com. 28-годишният футболист напуска тима от Краснодар като свободен агент. Новината бе обявена и в сайта на феновете на Кубан - Greenmile.ru, а след това разпространена и във всички водещи медии в Русия.

Манолев веднага е приел получената от Динамо (Москва) оферта и е отлетял за руската столица, за да финализира окончателно всички детайли по сделката. Динамо няма да плаща пари за българина, чийто договор с Кубан изтече и той стана свободен агент.

Десният защитник изигра 10 мача и отбеляза 1 гол за тима от Краснодар през миналия сезон, но не получи нов контракт. Манолев има 36 мача и 4 гола за националния отбор на България.

Динамо (Москва) не се отказва да преследва и голямата си цел, а именно капитана на българския национален отбор Ивелин Попов. Звездата на Кубан е най-желаният футболист от старши треньора Станислав Черчесов, който се надява да разполага с офанзивния халф още преди заминаването за лагера в Австрия на 24 юни.