Има голяма вероятност българският национал Иван Иванов да напусне сръбския шампион Партизан и да премине в елитния италиански Киево, твърдят медиите в западната ни съседка.
 
Според информациите, “летящите магарета” са имали интерес към 24-годишния защитник още през лятото, но тогава до трансфер не се е стигнало. Интерес към Иванов има и от руски клуб. Както е известно, бившият играч на ЦСКА игра за Алания (Владикавказ) преди да премине в Партизан.
 
“Срещнахме се с директора Тумбакович. В следващите няколко дни ще стане ясно къде Иван Иванов ще продължи кариерата си. Не искам да изпреварвам събитията“, коментира агента на защитника Емил Данчев.
 
Партизан в момента се намира в сериозна финансова криза. През тази седмица играчите на “черно-белите” стачкуваха по време на тренировка. След това стана ясно, че футболистите напоследък взимат заеми от треньора Владимир Вермезович.
 
Иван Иванов е сред номинираните за Футболист № 1 на Партизан за 2012 г. Българският национал за момента е първи в класацията с повече от 1600 гласа, близо двойно повече от втория Лазар Маркович.