Българският национал Страхил Попов игра цял мач и се отчете с асистенция за убедителната победа на Касъмпаша срещу гостуващия гранд Бешикташ с 4:1 в среща от 17-ия кръг на турската Суперлига. 

Попов проби по дясното крило и центрира за първия гол, реализиран от Лорет Садику (11) във вратата на Лорис Кариус. Малко по-късно попадение на домакините беше отменено с помощта на ВАР. В последната минута на първата част резултатът вече беше 2:0 след гол на Мбайе Диане (45), който получи подаване от французина Бангали Фоде-Койта.

Бешикташ намали чрез Мустафа Пектемек (52), но това бе всичко, което "орлите" постигнаха. В 75-ата минута Диане беше съборен в наказателното поле и сам реализира дузпата за 3:1, като вече има 20 попадения в 17 мача. Крайното 4:1 оформи чешкото крило Давид Павелка (83) след подаване на Садику.

Начело в класирането е Истанбул Башакшехир с 35 точки, а Касъмпаша прекъсна серията си от три поредни мача без победа и се върна на втората позиция с 29 точки. Малатияспор е на трето място с 28 точки, а с по 26 точки са Трабзонспор, Галатасарай, Анталияспор и Бешикташ.