Ахмат (Грозни) отстъпи с 2:4 при гостуването си на Димано (Москва) в мач от осмия кръг в руския елит. Българският национал Светослав Ковачев се завърна в игра за Ахмат след повече от месец отсъствие заради контузия, която му попречи да вземе участие в мачовете на националния отбор.

Хорхе Караскал даде аванс на Димано Москва, след като бе точен от дузпа в 43-ата минута. На старта на втората част домакините удвоиха преднината си след гола на Константин Тюкавин в 48-ата минута.

Ахмат (Грозни) съумя да отговори на предизвикателството на Динамо (Москва) с два гола в рамките на 10 минути. Първо в 54-ата Мауро Луна намали изоставането на гостите, а Лехий Судалаев възстанови паритета в 63-ата минута.

В 75-ата минута българският национал Светослав Ковачев се появи в игра, след като замени голмайстора Судалаев.

В третата минута от добавеното време на срещата Денис Макаров върна аванса на Динамо, а пет по-късно Лука Гагнидзе окончателно сложи точката на спора.

След този успех Динамо (Москва) натрупа 16 точки в актива си, заемайки 4-о място във временното класиране, докато Ахмат е 15-и с 5 точки и продължава с борбата на дъното на таблицата в руския елит.