Съперникът ни в следващата световна квалификация Черна гора пристигна в София. Двубоят е утре вечер на Националния стадион “Васил Левски” от 20,30 часа. Гостите ще направят официална тренировка тази вечер от 19,30 часа, а половин час по-рано селекционерът Зоран Филипович ще даде пресконференция в зала "Родина".

“Във футбола има три възможни. Два от тях са позитивни, третият е негативен. Ние очевидно се надяваме на добър резултат и не мислим за загуба. Не бива да се страхуваме, но уважаваме българския отбор, който е съставен от играчи от най-добрите европейски клубове. В този момент България е по-силна, отколкото беше в началото на квалификациите. Така че ни очаква тежък мач, надявам се добър мач, от който ще се стремим да вземем положителен резултат”, каза селекционерът на черногорците Зоран Филипович.

“Да, чухме, че теренът не е в най-доброто състояние. Довечера на тренировката ще видим точно как изглежда. Мисля, обаче, че е жалко за футбола и за спектакъла да се играе на такъв терен. Защото без добър терен няма технична игра. Все пак какъвто е теренът за българския отбор, такъв ще е и за нашия, но повтарям – жалко е”, завърши специалистът./БЛИЦ