Лудогорец надви руския Арсенал Тула с 1:0 в последната си контрола от зимната подготовка. За руснаците в игра се появи националът Михаил Александров.

"Двата тима са в различен етап на подготовка. Важно беше натоварването. Нормално е да имам някакви сантименти, но всичко е в рамките на нормалното. Получи се хубав мач. Лудогорец мисля, че вече са подготвени за предстоящите им мачове и трябва да натискат, защото ги чакат тежки двубои. Смятам, че ако повярват повече в себе си, напълно достижимо е да се справят с Милан. Не може да ги подценяваме, защото там играят сериозни имена, но не пречи да се опитат", каза Михаил Александров пред Диема спорт.

Той продължи да говори за мачовете на Лудогорец с Милан: "Не мисля, че може да се говори за страх. По-скоро за някакъв тип напрежение на базата на това да покажат максимума на възможностите си. Ние, когато играехме с грандовете, излизахме с нагласата да се надиграваме. Може би това е рецептата за успех".

"Всеки път, когато имам възможност гледам мачове от българското първенство. Интересувам се доста какво се случва. Осповано ще е, да. ЦСКА направи силен отбор и смятам, че първенството ще е оспорвано до края", каза още националът за родното първенство.

"Добре се чувствам. При нас подготовката е на три етапа. Този сбор е най-тежкият като натоварване. Всичко е в рамките на нормалното. Предстоят преговори за нов договор и ще видим дали ще се разберем, или ще сменя отбора. Имаше интерес от Динамо Москва, но двата отбора не се разбраха и до преговори с мен не се стигна. Пропуснах 3-4 мача заради разкъсване, но това е нормално нещо във футбола и всеки играч минава през това. Да, харесва ми в Русия. Чувствам се на мястото си в това първенство. Може би стилът на игра ми подхожда и ми харесва. Смятам, че е добро първенство. Но вече съм на години, че може би трябва да търся по-удобни предложения за мен, а не да правя кариера. Ако ще е по-нагоре, то ще е със стъпка напред. Мисля, че трябва са сме реалисти", коментира още Михаил Александров.