ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Новият нападател на ЦСКА Матиас Фаетон се препъна с екипа на Гваделупа срещу Гватемала в мача от третия кръг на груповата фаза на "Голд Къп" в САЩ. При резултат 2:3 той пропусна дузпа и пропиля златен шанс тимът му да се класира за елиминационната фаза. На Гваделупа му беше необходим равен резултат. Ако най-скъпата покупка на „червените“ бе точен от бялата точка, това щеше да е достатъчно за постигане на целта.

Отборът на Фаетон на два пъти повеждаше, но Гватемала извърши обрат и финишира първи в групата със 7 точки. Втората позиция зае Канада след 4:2 над Куба. Гваделупа завърши трети.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Тимът на отвъдморския департамент на Франция откри в 27-ата минута. Тогава Жордан Леборн комбинира с Андрю Гравилон, който вкара топката във вратата. В края на полувремето Рубио Рубин възстанови равенството с глава след пас отляво на Естебан Гарсия.

Втората част започна с опасни атаки и към двете врати. В 63-ата минута съдията първо отмени гол за Гваделупа, а после отсъди дузпа за тима заради игра с ръка на противников бранител. Зад топката застана Анж-Фреди Плюман и не сбърка - 2:1.  За отрицателно време обаче Гватемала извърши обрат. Първо Рубио Рубин изравни, а в 76-ата минута Карлос Мехия вкара третия гол за тима си.

Шоуто настъпи в 88-ата минута. Гваделупа получи още една дузпа. Плюман вече беше заменен и с отговорността да класира отбора на четвъртфиналите се нагърби Фаетон. Изпълнението на дузпата се забави заради фен, който нахлу на терена.  Струващият 2 милиона евро голмайстор на ЦСКА стреля вляво, но вратарят Николас Хаген спаси.

Новината не е чак толкова лоша за „червените“ фенове, защото Фаетон ще се присъедини по-бързо към тима. Той завърши турнира с два гола, отбелязани в двубоя с Куба.