Най-скъпият футболист в историята и звезда на ПСЖ Неймар се забавлява с приятели по време карантина в родната си Бразилия. 28-годишният нападател отрече да е нарушавал препоръките за социално дистанциране по време на престоя в родината си, въпреки че публикува снимки в социалните мрежи как играе плажен фут-волей заедно с група приятели по време на паузата във футбола заради пандемията от коронавирус.

"На снимката Неймар е с хора, които са под карантина заедно с него. Тези хора пътуват с Неймар от Париж до Бразилия. Неймар ги покани да прекарат 14 дни с него, преди да отидат при семействата си", каза представител на футболиста пред „Глобо“ в Бразилия.

Единственият външен посетител в групичката е бил синът на Неймар - Дави Лука, а нападателят избягва срещи с останалите си роднини, включително майка, баба и сестра.

„Къщата, в която играчът е под карантина е напълно изолирана и му дава спокойствие да продължи да тренира. Той очаква с нетърпение края на този тъжен период за човечеството и завръщането към нормално дейност", добави говорителят на бразилеца.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!