ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Най-скъпият футболист в историята Неймар шокира съотборниците си с изискване в Ал Хилал. Бившият нападател на ПСЖ призовал ръководството на саудитския клуб да уволни наставника на тима Жорже Жезус, съобщава „Мундо Депортиво”.

Бразилецът остана извън групата на тима, който спечели с 1:0 при визитата си на Ал Джабалайн и се класира за 1/8-финалите в турнира за Купата на Краля в Саудитска Арабия. Решаващото попадение беше дело на Рубен Невеш (64), а до края домакините не успяха да изравнят и Ал Хилал продължи напред в състезанието.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Неймар не е доволен от отношението на Жорже Жезус към него и вече бил в конфликт с него. Специалистът  критикувал остро Неймар за поведението му в мача с узбекския Навбахор в Азиатската шампионска лига. Във въпросния двубой Неймар си позволи да избута, а след това и да удари противников състезател с топката. Това е причината напаателят да бъде смъмрен от наставника. Това е подразнило бразилеца и той е поискал уволнението на 69-годишния португалец.

Неймар премина в Ал Хилал през летния трансферен прозорец от тима на ПСЖ за близо 90 млн. евро, а при парижани се бе озовал през 2017 година от Барселона за рекордните в историята на футбола 222 млн. евро.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!