ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Френският шампион ПСЖ възнамерява да продаде най-скъпия футболист в историята Неймар след края на настоящия сезон срещу само 100 милиона евро, твърди каталунският вестник "Спорт".

Парижани искат на всяка цена да задържат прясно коронованият световен шампион с Аржентина Лионел Меси, който е пред удължаване на изтичащия си договор. Френската звезда Килиан Мбапе също трябва да бъде запазен и заедно с Меси да бъдат опората на тима в бъдеще.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Неймар бе привлечен през 2017 година от Барселона за рекордните в историята 222 милиона евро и има договор с ПСЖ до 2025 година плюс опция за удължаване с още един сезон. Говори се обаче, че клубът от френската столица се е опитал да го продаде миналото лято, но без успех. Причините за това били следните: високата трансферна сума от 150 милиона евро, която ПСЖ поиска, и заплатата на бразилеца, за която се твърди, че е около 40 милиона евро чисто годишно.

Сега ПСЖ е готов да пусне Неймар през лятото срещу "само" 100 милиона евро, но самият той не мисли да напусне клуба през лятото, въпреки че Нюкасъл от английската Висша лига проявява интерес.

Досега Неймар има четири шампионски титли на Франция, три спечелени купи на страната и два успеха в Купата на лигата с парижани.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!