Издаваният в Торино спортен ежедневник “Тутоспорт” разкри имената на трансферните цели на италианския гранд Ювентус.

Според изданието новият треньор на “Старата госпожа” ще бъде Рафаел Бенитес, като към ръководството на тима се присъединява и генералният директор на Сампдория Бепе Марота.

В този връзка новият президент Андреа Аниели, който поема поста от юни, планира революционна промяна в отбора, като е подготвил дълъг списък с футболисти.

Според “Тутоспорт” вариантите за заместник на Мауро Каморанези тръгват от крилото на Фиорентина Варгас, минават през Франк Рибери от Байерн и стигат до капитана на Арсенал Сеск Фабрегас.

В предни позиции е сигурно, че Давид Трезеге ще напусне в посока САЩ или Милан, а като негов идеален наследник е сочен Джампаоло Пацини от Сампдория. Бенитес обаче предпочина да вземе от Ливърпул Дирк Кайт или Фернандо Торес. Друг вариант е Един Джеко от Волфсбург.

Промени се предвиждат и в защитата на тима. Като приоритетни цели са посочени датският национал на Палермо Симон Кяер и младокът от Бари Леонардо Бонучи.

В Ювентус се ослушват и за оферти към Джанлуиджи Буфон, въпреси че вратарят отказа на Манчестър Сити. За неговия пост клубът се е прицелил във Федерико Маркети от Каляри и френския национал Юго Льорис от Олимпик (Лион)./БЛИЦ