Тази неделя е мечта за всеки фен на футбола. Във почти всяко от най-гледаните първенства привържениците могат да се насладят на поне едно мегадерби, а inbet предлага и MEGABOOST коефициенти за всеки един от тях.

В Англия неделната вечер е посветена на зрелището между Арсенал и Ливърпул. Двата отбора са замесени в битката за титлата през този сезон, но домакинският фактор дава предимство на „топчиите“ според коефициентите на inbet. Победа на Арсенал е със ставка 2.30, успех за Ливърпул се равнява на 3.00, а равенството е оценено на 3.65. Родният букмейкър предлага и четири MEGABOOST възможности – гол или асистенция на Габриел Жезус (коефициент: 2.10), гол или асистенция на Луис Диас (коефициент: 2.62), картон за Уилям Салиба или Ван Дайк (коефициент: 2.50) и дузпа или червен картон в мача (коефициент: 2.00).

Продължаваме към испанската LaLiga. В неделя вечер на „Сантяго Бернабеу“ ще е напечено, когато Реал Мадрид срещне Атлетико Мадрид. По-добрата форма на домакините ги прави фаворити, като inbet оценява шанса им за победа с коефициент 1.77. Успех на „дюшекчиите“ е с коефициент 4.33, а равенството – 4.10. Очаква се емоциите да вземат връх, а MEGABOOST предложенията на inbet са – дузпа или червен картон в мача (коефициент: 2.00), Антонио Рюдигер да получи картон (коефициент: 3.75), Джуд Белингам да отбележи гол (коефициент: 3.00), Алваро Мората да се разпише в двубоя (коефициент: 3.50), гол или асистенция на Винисиус Жуниор (коефициент: 2.00), Коке да получи картон (коефициент: 2.20), Антоан Гризман да направи асистенция (коефициент: 3.75).

Няма да пропуснем и „Дербито на Италия“ в Серия А – Интер посреща Ювентус. Само една точка разделя двата отбора в класирането, а спорът за първото място е яростно ожесточен. inbet определя Интер за фаворит с коефициент 1.87. Победа за Ювентус е оценена на 4.50, а равенството е със ставка 3.50. MEGABOOST възможностите са – гол на Лаутаро Мартинес или Душан Влахович (коефициент: 2.00), дузпа или червен картон в мача (коефициент: 1.90), гол или асистенция на Хакан Чалханоглу (коефициент: 2.62), картон за Адриен Рабио в мача (коефициент: 3.25).

Поглеждаме и към френската Лига 1. Лион и Марсилия не са в оптимална форма, но мачовете помежду им винаги гарантират емоции и зрелище. Гостите са считани за по-вероятния победител и коефицентът им за победа в inbet е 2.50. За успех на Лион ставката е 2.87, а равенството е оценено на 3.45. MEGABOOST предложението – дузпа или червен картон в мача (коефициент: 2.00).

Всички възможности за неделните дербита ще откриете на inbet.com.