ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Първият мач на Ал Насър след трансфера на Кристиано Роналдо беше отложен с 24 часа заради проблем с електричеството на стадион  "Мърсол Парк" в Рияд. Срещата от 12-ия кръг на първенството на Саудитска Арабия срещу Ал Тай трябваше да се проведе днес от 17:00 часа българско време. Мачът се отлага за утре в същия начален час. 

Решението се дължи на прекъсване на електрозахранването на стадиона на Ал Насър, причинено от проливен дъжд.

"Заради непрекъснатия дъжд и неблагоприятните метеорологични условия, които повлияха на електричеството на стадиона, искаме да ви информираме, че днешният мач срещу Ал Тай официално се отменя. Ако условията позволяват, срещата ще се изиграе след точно 24 часа. Извиняваме се за непредвидените обстоятелства и пожелаваме на нашите фенове безопасно пътуване", написаха от Ал Насър.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Новият отбор на Роналдо оглавява класирането на Саудитска Арабия с 26 точки. Ал Тай е шести с 18 точки.

Междувременно "Дейли Мейл" съобщи, че Кристиано може да пренебрегне наказанието си и да направи своя дебют за клуба в мача срещу Ал Тай. Португалецът е наказан за два мача, след като разби телефона на малък фен след загубата на Манчестър Юнайтед с 0:1 от Евъртън. Ако португалецът се появи на терена, Ал Насър ще бъде глобен, но от клуба са склонни да платят санкцията.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК