ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Валенсия назначи временен треньор след уволнението на Дженаро Гатузо, в което няма нищо сензационно. Това е 59-годишният Воро Гонсалес, който е не само бивш съотборник на Любослав Пенев, но и добър познат.  Двамата са заедно във Валенсия от 1989 до 1993 година. По-късно Воро е за много кратко съиграч и с Емо Костадинов в Ла Коруня – есента на 1994 г.   

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Повече от любопитен обаче е фактът, че Гонсалес застана за осми път начело на „прилепите“. В седем от случаите Воро е запълвал дупка като сега, т.е. – временно е водил Валенсия. Когато е бил за постоянно наставник на отбора, това се случва в 25 мача. При седемте му временни престоя на горещия стол най-много се е задържал 6 двубоя, един път в 5 срещи и също по веднъж в три, два и един мач. Откъдето и да погледнем, става въпрос за рекордно постижение.

Първото сериозно изпитание на Воро Гонсалес е още тази вечер и то не къде да е – гостуване за първенство на Реал (Мадрид).

Валенсия в момента е на 14-о място с 20 точи от 20 отбора, само на точица от опасната зона. Изпадат последните три.

"Имаше някои срещи, в които бяхме близо до постигане на добри резултати. Клубът ми гласува доверие и смятам, че можем да се издигнем в класирането. Случва ми се за пореден път да съм временен треньор, няма проблем. Тук съм, за да помогна на клуба, ако мога", заяви Воро.