ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Футболните фенове по света останаха изненади от голямата промяна, която е настъпила с една от големите легенди на спорта. Бившият германски национал Андреас Бреме сподели на профила си в „Инстаграм“ актуална снимка от своя среща със знаменития Франц Бекенбауер.

Феновете не биха познали 77-годишния Бекенбауер, ако Бреме не беше съобщил, че двамата са заедно на фотографията. Кайзера е видимо отслабнал и с брада, оформена като катинарче.

Промяната във визията на Франц Бекенбауер е толкова изненадваща, тъй като в последните години той рядко се появява на публични прояви и хората са запазили определени спомени за външния му вид. Световният шампион като футболист (1974) и като треньор (1990) от години има влошено здраве, оплаквайки се от сърдечни проблеми и прогресивно ослепяване с едното око.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

62-годишният Бреме, автор на победния гол за Германия във финала на Мондиал`90, се е видял с Кайзера в ресторант в Залцбург, част от който се ползва като офиси за фондацията на Франц Бекенбауер. Снимката на двамата е направената от настоящата съпруга за легендарния футболист – Хайди Бекенбауер.

„Коледни поздрави от Кайзера и мен“, написа Бреме в социалната мрежа.

Андреас Бреме е глобален посланик на фондацията на Бекенбауер и именно работата е била основен повод за среща между двамата. Наскоро с германската футболна икона са се срещнали и други футболисти от отбора, станал световен шампион през 1990 г. - Лотар Матеус, Юрген Клинсман и Гуидо Бухвалд.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreas Brehme (@andibrehme)