Невероятна драма се разигра с кариерата на бившия български национал Цветелин Чунчуков. 27-годишният нападател в рамките на един месец се оказа футболист на втори различен отбор.

На 6 януари беше обявено, че бившият футболист на Ботев (Пловдив), Лудогорец, Черно море и Славия преминава от Сепси в Газ Метан (Медиаш) под наем.

Изненадващо вчера Чунчуков позира с екипа и шалче на друг елитен румънски клуб Киндия (Търговище).

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Това предизвика учудване сред всички фенове, тъй като е изключителен парадокс футболист да прави такива трансфери в рамките на един месец. Обяснението дойде от Сепси, който държи правата на нападателя.

„Въпреки че обявихме за споразумение с Газ Метан (Медиаш) за наем на футболиста Цветелин Чунчуков, трансферът не се материализира по причини, които са извън нашия контрол. Заради това постигнахме сделка с Киндия (Търговище), където 27-годишният нападател ще играе до края на сезона като преотстъпен“, разясниха от Сепси.

През есенния полусезон Цветелин Чунчуков изигра 23 мача и вкара един гол за Сепси. През 2019 г. като футболист на Славия той записа две участия за националния отбор на България.