Историята с младия футболист Дени Ходжсън е истинско доказателство, че на Коледа се случват чудеса. Затова признават и неговите близки и приятели.

26-годишният британец прекара месеци в кома, след като беше нападнат в гръб от тийнейджър, докато чакаше влак в Пърт. В последно време Ходжсън живее в Австралия, където играеше за местния Джундалъп.

При атаката, при която е ударен изненадващо в гърба и тила, футболистът пада на перона и си удря главата. Настъпва мозъчен кръвоизлив и Дени Ходжсън изпада в кома.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Той е извън съзнание в продължение на месеци, но по истинско чудо се събужда и започва период на рехабилитация. Футболистът направо учудва лекарите със своята воля и те започват да го наричат Железния мъж.

Истинското чудо настъпва в навечерието на Коледа, когато докторите позволяват на Ходжсън да са прибере за кратко у дома и да посрещне празника със своята приятелка Джес и роднините си. Специално за случая семейството му пътува от Англия до Австралия.

17-годишният нападател на Дени Ходжсън, чието име се пази в съдебна тайна, преди месец се е признал за виновен по обвиненията за нанасяне на изключително тежка телесна повреда.