Кристиано Роналдо може да заиграе в Барселона. С тази новина гръмнаха днес в Испания, позовавайки се на известния журналист Гийом Балаг, близък до агента на португалеца  Жорже Мондес.

Според Балаг, Мендес е изпратил писма до няколко клуба, в които прави запитване дали се интересуват от възможността да привлекат клиента му.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Френският ПСЖ и няколко американски тима също са сред вероятните дестинации за Роналдо, но трансфер в Барса би бил особено интересен най-вече от маркетингова гледна точка, тъй като би генерирал огромни приходи за испанския клуб, посочват в Испания. А освен това събирането на двете мегазвезди Меси и Роналдо в един отбор ще бъде нещо нечувано и повече от зрелищно.

Проблем за сделката би била заплатата от 23 милиона евро на 35-годишния футболист, като се очаква към разходите да бъдат добавени и около 100 за откупуването му от Ювентус.

Въпросът, който сега всички задават, е дали каталунците ще рискуват с подобна инвестиция или ще се придържат към плана си да не харчат огромни суми за футболисти след последните разочарования с Усман Дембеле и Филипе Коутиньо.