Новата звезда на бразилския футбол Неймар все още не е наясно с бъдещето си. Поне това твърди самият той. 20-годишният нападател на Сантос беше обявен за най-добрия футболист за 2012-а, който играе в Южна Америка.

Бразилската перла Неймар призна, че може и да напусне Сантос, след като изтече договорът му с родния тим през лятото на 2014. талантът е желан от всички европейски грандове, но до този момент той остава верен на клуба си, въпреки че е широко разпространена информацията, че има предварителен договор с Барселона.

“Дори аз не знам дали ще играя за Сантос. Договорът ми изтича през 2014 г., но все още има много време до неговия край, както и до световното първенство, заяви Неймар пред официалния сайт на ФИФА. - Не знам дали ще преподпиша със Сантос или не. Това е мой личен проблем и трябва да говоря първо със семейството си, както и с клуба си. Сигурно е, че такъв разговор ще има по някое време. Можеш да развиваш и подобряваш играта си независимо дали си в Бразилия или не. Лично аз мисля, че ставам по-добър играч и трупам повече опит. Някои казват, че трябва да напусна, за да се развивам, но определено не съм съгласен.”